Objednávky od 14.4. - 23.4. budou odbaveny až po 23.4. z důvodu dovolené. Děkujeme za trpělivost!

CAFÉZIA - CELOSVĚTOVÁ KVALITA, PRAŽENÍ NA SLOVENSKU

S novým typem pražení přichází i nový design. Cafézia si zaslouží patřičnou pozornost, a proto jsme volili kombinaci jemnosti, elegance, důvtipu a hloubky. Současný tvar loga, jeho barvy i barvy balíčků Cafézia znázorňují její sebevědomí vyplývající hlavně z originality.

Jste milovníci kávy? Fajnšmekři? Lidé, kteří si ze zdravotních důvodů kávu dopřát nemohou? Potom máme pro vás skvělé zprávy - s Cafézií si můžete konečně vychutnat  kvalitní kávu a nyní navíc v ještě čerstvějším podání!

 

PRAŽÍME ZA HUMNY

Jedinečnou recepturu kávy Cafézia, 100% Arabiku s příměsí bylin, jsme přenesli do pražírny v Košicích. Jelikož zájem o naši jedinečnou kávu stále roste, rozhodli jsme se  připravovat Cafézii podle originální receptury i u nás na Slovensku. Na to, aby se tato výjimečná káva dostala i na váš stůl, už nemusí cestovat až z Kanady. Nyní si můžete její blahodárné účinky užívat i vy!

Právě teď jsou BIO kávová zrna té nejvyšší kvality v kombinaci s BIO bylinami zpracovány  nedaleko od vás, a přitom stále podle originální kanadské receptury. Punc domova Cafézii dodávají také byliny, které z části pocházejí z podtatranských luk pod Kriváňom.

 

NOVÉ TYPY MLETÍ

Jelikož každý preferuje jiný způsob přípravy kávy, rozhodli jsme se vyhovět všem. Kromě hrubě mleté a zrnkové kávy teď nabízíme i méně známé MOKA mletí, které je vhodné na přípravu v MOKA kávovaru (tzv. koťogó). Naši nabídku uzavírá ESPRESSO mletí, které je vhodné do pákového kávovaru.

Pokud vás zajímá, jaký typ Cafézie se hodí k jednotlivým druhům kávových nápojů, v tomto článku najdete všechny nezbytné informace…a ještě mnohem víc!

 

TŘI DRUHY PRAŽENÍ

Už tradičně nabízíme tři druhy pražení, které nově nazýváme:

Jemné rozdíly v délce pražení kávových zrn, intenzitě a tónech chuti, jakož i minimální rozdíly v množství kofeinu zůstávají zachované.

 

VĚDĚLI JSTE, ŽE … ?

Název Cafézia je složený ze slov “Caffè“ (it. káva) a “Zia“ (it. teta). V Itálii, krajině kávy, má teta jako člen rodiny velmi významné postavení, něco jako kmotřička nebo kmotr u nás. “Káva od tety“ proto do kruhu rodiny a mezi přátele přináší dobrosrdečnost, radost a vstřícnost.

Zpět do obchodu