Proč Cafézia
Naše rozsáhlé zkušenosti v oblasti výzkumu a vývoje sehrály významnou roli ve vývoji Cafézie. Specifická směs bylin se přidává v malém množství ze dvou důvodů: snížit kyselost pražené kávy a mírně upravit účinky kofeinu, aby se snížily nebo odstranily jeho časté vedlejší účinky na lidský metabolismus.
Cafézia je připravována pouze z nejkvalitnějších organických fair trade Arabica zrn v Heritage Coffee pražírně v měste London v v kanadském Ontariu - moderním pražícím zařízením provozovaným pod profesionálním a zkušeným dohledem jeho COO Brianem Martellem.
Expertíza společnosti Heritage Coffee spočívá v dovozu zelených, kvalitních kávových plodů z celého světa a pražení vynikajících směsí až k dokonalosti. Heritage Coffee vyniká při výrobě konzistentní pražené kávy metodou just-in-time s důrazem na kvalitu, kterou zajišťuje jejich nejnovější laboratoř.